BAUSOFT
Pécsvárad Kft.

Román nyelvű telepítő készletek

Programjaink román nyelvű változatának telepítőkészlete található meg itt. Ezeknél a műkődéshez az adott hardverkulcshoz illeszkedő jelszóra van szükség. Vásárláskor Ön innen tudja telepíteni a programot, és a kapott jelszót alkalmazva már használni is tudja azt.

A telepítés lépései

1. A program telepítése a táblázatban lévő telepítőprogrammal

WinWatt-RO változatok telepítői, verzió: 7.44

Telepítő program Méret
WinWatt-RO S Install 8.1 MB
WinWatt-RO M Install 6.8 MB
WinWatt-RO L Install 8.2 MB
WinWatt-RO XL Install 8.7 MB
WinWatt-RO XXL Install 8.8 MB

3. Hardverkulcs kezelő meghajtóprogram telepítése

A hardverkulcs kezeléséhez a számítógépen telepíteni kell a kulcs gyártója által készített meghajtóprogramot, ha azt korábban még nem telepítette, vagy ha régebbi verzió.

4. Működéshez szükséges jelszó megadása

A programok az első indításkor, ha az adott hardverkulcshoz nem találtak jelszót, akkor lehetőséget adnak annak megadására, egy külön párbeszédablakban. Itt ellenőrző értékek is segítenek az adatok helyességének ellenőrzésében.

Fontos, hogy a név és cím esetén is, még ha az megváltozott, vagy hibás, akkor is az általunk a jelszóval együtt megadott formában kerüljön megadásra!

A programok a Windows Registry adatbázisában tárolják a jelszó adatokat, a HKEY_CURRENT_USER csoporton belül a Software/Bausoft/programnév/UserInfo bejegyzés alatt (a programnév helyére az aktuális program nevét helyettesítsük).


Vissza a kezdőlapra Utolsó módosítás: 2017. november 14.