BAUSOFT
Pécsvárad Kft.

Program regisztrációja egy gépre

Lehetséges a programoknak egy adott gépre való regisztrálása. A regisztrálással a hardverkulcs helyettesíthető, viszont a program indításakor internet kapcsolatra van szüksége a programnak. A regisztráció a következő lépésekből áll.

A regisztráció kérése

A programbeállítások ablak jelszavak lapján, a felhasználói név és cím megadása után kattintsunk a regisztráció gombra.

Regisztráció 1. lépés

A feljövő ablakban adjuk meg az e-mail címünket, amire majd a szükséges indítási kódot fogjuk megkapni, majd nyomjuk meg az elküld gombot. A gép azonosítónak is érvényesnek kell lennie. Ha csak egy - jelet lát itt, lépjen ki a programból és kezdje újra a regisztrációt.

Regisztráció 2. lépés

Ha sikerült a regisztrációt a programnak elküldenie, erről egy visszajelzést is kapunk.

Regisztráció 3. lépés

A regisztráció elfogadása és a szükséges indító kód

A regisztráció elfogadása nem automatikusan történik, így hosszabb idő is eltelhet (akár néhány nap is), mire megkapjuk a visszaigazolást. A kapott e-mail a következőképpen néz ki.

Felhasználó neve:[Piros Alma] címe:[Százszoszép utca 2.] Gép azonosító:[ABCDEFABCDEFABCDEFABCDEFABCDEFAB] Indítási kód:[01234567890123456789012345678901]

A levélből az indítási kódot kell átmásolnunk a regisztrációs ablakba, illetve a használja kapcsolóval kell jeleznünk, hogy a kapott kóddal szeretnénk a programot használni.

Regisztráció 3. lépés

Az ablakot bezárva az adatok eltárolódnak, és a legközelebbi indításnál már a jogosultságot az interneten keresztül ellenőrzi a program.

Megjegyzések

Ha nincs internetkapcsolatunk, vagy egyéb probléma adódna, bármikor visszatérhetünk a korábbi hardverkulcsos használatra. Ez automatikus, de ha a felesleges ellenőrzést is szeretnénk elhagyni, kapcsoljuk ki az indítási kód melletti használ kapcsolót.

Bizonyos hardverváltozások kihatnak a gép azonosítóra, ilyenkor az megváltozik, és a korábbi jogosultság már nem alkalmazható a gépre. Ilyenkor új regisztrációra van szükség, és a korábbi regisztrációt automatikusan megszüntetjük.


Vissza a kezdőlapra Utolsó módosítás: 2018. június 28.