BAUSOFT
Pécsvárad Kft.

Céges programokhoz vásárolható kiegészítések

Az USB hardverkulccsal ellátott céges programok további funkciókkal egészíthetők ki. Ezek a programok a következők:
  • Danfoss Kft. DanWatt programja
  • Magyar Rézpiaci Központ WinWatt programja
  • UPONOR Kft. WinWatt programja

A DanWatt esetén, ha még párhuzamos portra csatlakozó kulccsal rendelkezik, a kiegészítésekhez szükséges USB kulcsot a Danfoss Kft-től szerezheti be.

A funkciók, amivel a fenti programok kiegészíthetők:

Ezeket a kiegészítéseket a Bausoft Kft-től vásárolhatja meg, az árakat itt találja. Megrendelés esetén a következők a teendők.

1. Először is a kulcs és felhasználói azonosítókra van szükségünk.

Ezeket a programban a Beállítások | Program beállítások menüponttal, a jelszavak lapon találja meg. Példaként a DanWatt program által megjelenített képernyő a következő:

jelszó ablak

A kékkel bekeretezett információkra van szükségünk. A legjobb megoldás, ha ezt a képernyőképet küldi el emailben. A képet úgy tudja elküldeni, hogy a fenti ablak megnyitása után a Print Scrn gombot lenyomja. Még jobb, ha közben a bal oldali Alt billentyűt is lenyomja, mert így csak ennek az ablaknak a képe kerül a vágólapra. A képet például a Word-öt megnyitva, a Szerkesztés menü Beillesztés parancsával tudja a dokumentumba betenni. Ezt a Word dokumentumot elmentve, csatolja a megrendelő emailhez.

A DanWatt felhasználók mindenképpen figyeljenek oda, hogy az ő programjuk két kulcs azonosítót kell hogy kiírjon (a Magyar Rézpiaci Központtól és az UPONOR Kft-től származó programok csak egyet.) Ha ez nem így lenne, akkor először frissítsék a programjukat az újabb verzióra, mert egyébként nem lesz elégséges az információnk a szükséges jelszó előállításához.

2. Adja meg, hogy melyik modult szeretné megrendelni.

3. Adja meg a számlázáshoz és postázáshoz szükséges adatokat.

A számlázási adatok eltérhetnek a program felhasználói adataitól.

Ha valamennyi szükséges információt megkaptuk, a megrendelt termékekről előszőr díjbekérőt állítunk ki, aminek másolatát e-mailben elküldjük. Az átutalást követően a megbízás másolatát küldje át e-mailben, hogy minél hamarabb küldhessük az új jelszó adatokat és postázhassuk a számla eredeti példányát a megadott postacímre.


Vissza a kezdőlapra Utolsó módosítás: 2018. november 27.